Cu o moștenire de 24 de ani de experiență în care echipa managerială a dezviltat continuu rețeaua de distribuție, precum și soluții inteligente de comandă și livrare, istoria companiei a pronit în Sighetul Marmației în anul 1997 prin asocierea în participațiune dirntre Gazmar SA și Alpha 2000 SA, care împreună au realizat Stația de Imbuteliere GPL de la Sighetul Marmației, una dintre cele mai moderne din țară la acel moment. Simultan a fost dezvoltată și o rețea de distribuție în județul Maramureș, rețea care conținea 102 puncte de vânzare.

Operațiunile de comercializare au fost preluate în 2011 de Midas Miav SRL, companie care a operat sub brandul Midas Gaz și care în 2012 a preluat de la Primagas operațiunile de distribuție în județele Satu Mare și Bihor, dezvoltând ulterior rețele de distribuție în județele Alba, Hunedoara. Arad. Sibiu, Cluj, Sălaj, Caraș Severin și Mehedinți.

În 2014 s-a luat decizia de a reloca stația de îmbuteliere de la Sighetu Marmației la Alba Iulia și în urma unei investiții substanțiale, ce a inclus și o modernizare amplă a instalațiilor în anul 2018 General Max SA a început activitatea de îmbuteliere în noua locație.

Pentru a întării identitatea de marcă și a optimiza soluțiile de distribuție, urmare a închiderii unui parteneriat strategic, în 2021 operațiunile au fost cedate către Maxx Gaz Distribuție SRL, companie care este distribuitor exclusiv pe partea de retail a îmbuteliatorului General Max SA.

La ora actuală Maxx Gaz Distribuție dispune de o flotă de distribuție compusă din două autotrenuri, cinci autospeciale cu capacități între 7,5t și 15t, precum și de 15 autospeciale cu capacitate de sub 3,5t destinate livrărilor la domiciliu.

Produsele noastre sunt disponibile în cele peste 500 de centre de vânzare proprii, direct la domiciliul dumneavoastră, la comandă sau prin cei peste 20 de distribuitori – revânzători.