În actuala configurație de business, MAXX GAZ DISTRIBUTIE SRL este orientată spre client și oferă soluții originale, economice și inteligente de distribuție

Află cum facem asta

MAXX GAZ DISTRIBUȚIE SRL

este o companie românească cu capital integral privat, cu sediul în mun. Alba Iulia, str. Gării, nr. 10, jud. Alba, care desfășoară în România operațiuni de comercializare a Gazului Petrilier Lichefiat (GPL), produs tip Aragaz

De ce Original?

Pentru că în butelia de 26 de litri standard se pot încărca 12,5 kg de gaz, dar la ora actuală, cu mici excepții, se comercializează cu o încărcare de 11 sau 9 kg.

Oferta noastră vine la un preț competitiv și vă oferă originalul la 12 kg.

De ce Economic?

Pentru că nevoia de consum diferă de la caz la caz, de la familie la familie, de la afacere la afacere.

Pentru cei care consumă GPL în cantități mici (grill, gospodării unde se prepară mâncare doar ocazional) oferim un produs economic la 8kg la un preț foarte competitiv.

De ce Inteligent?

Pentru că răspundem tuturor clienților noștrii cu o gamă largă de butelii, de la 8 kg la 12 kg (8, 9, 10, 11 și 12 kg) alegerea inteligentă vă aparține. Acest lucru este posibil prin partenerialul strategic pe care îl avem cu General Max SA, sicuetate care deține stația de îmbuteliere.

Pentru că vă oferim soluții de vârf pentru a comanda produsul (de la centrul de vânzare, call center, la Facebook, WhatsApp și până la platforma Glovo care este disponibilă momentan doar în mun. Oradea.

Cu o moștenire de 24 de ani de experiență în care echipa managerială a dezviltat continuu rețeaua de distribuție, precum și soluții inteligente de comandă și livrare, istoria companiei a pronit în Sighetul Marmației în anul 1997 prin asocierea în participațiune dirntre Gazmar SA și Alpha 2000 SA, care împreună au realizat Stația de Imbuteliere GPL de la Sighetul Marmației, una dintre cele mai moderne din țară la acel moment. Simultan a fost dezvoltată și o rețea de distribuție în județul Maramureș, rețea care conținea 102 puncte de vânzare.

Operațiunile de comercializare au fost preluate în 2011 de Midas Miav SRL, companie care a operat sub brandul Midas Gaz și care în 2012 a preluat de la Primagas operațiunile de distribuție în județele Satu Mare și Bihor, dezvoltând ulterior rețele de distribuție în județele Alba, Hunedoara. Arad. Sibiu, Cluj, Sălaj, Caraș Severin și Mehedinți.

În 2014 s-a luat decizia de a reloca stația de îmbuteliere de la Sighetu Marmației la Alba Iulia și în urma unei investiții substanțiale, ce a inclus și o modernizare amplă a instalațiilor în anul 2018 General Max SA a început activitatea de îmbuteliere în noua locație.

Pentru a întării identitatea de marcă și a optimiza soluțiile de distribuție, urmare a închiderii unui parteneriat strategic, în 2021 operațiunile au fost cedate către Maxx Gaz Distribuție SRL, companie care este distribuitor exclusiv pe partea de retail a îmbuteliatorului General Max SA.

La ora actuală Maxx Gaz Distribuție dispune de o flotă de distribuție compusă din două autotrenuri, cinci autospeciale cu capacități între 7,5t și 15t, precum și de 15 autospeciale cu capacitate de sub 3,5t destinate livrărilor la domiciliu.

Produsele noastre sunt disponibile în cele peste 500 de centre de vânzare proprii, direct la domiciliul dumneavoastră, la comandă sau prin cei peste 20 de distribuitori – revânzători.